Noptotchworks is uw internetbureau uit het hart van Brabant
  • +31 (0)162 714-099
  • Haagweg 1, Unit 5/E, 4814 GA BREDA
Kom bij ons langs!

Welkom bij de Documentatiebank

Veelgestelde vragen

01
Bij wie kan ik terecht als ik problemen met mijn website of webshop heb?
Wij staan (bijna) altijd voor u klaar. Tot in de late avonduren en in het weekend kunt u een (of meerdere) van onze medewerkers bereiken. Via de handige 'live chat' functie rechts onderin elke pagina kunt u direct een chatgesprek beginnen om uw website- of webshopproblemen te bespreken.
02
Op welke manier kan ik contact op nemen?
Wij zijn via vele kanalen te bereiken. Onderaan elke pagina vind u het 'Bel mij terug' formulier, hier kunt u uw telefoonnummer achter laten, wij bellen u in de meeste gevallen binnen een paar uur terug. Daarnaast vind u de bovengenoemde 'live chat' rechts onderin elke pagina, en via de Contact pagina kunt u de overige contactmogelijkheden vinden. Neem gerust contact met ons op, wij zijn er om u te helpen.

WhatsApp Business

Ons team gebruikt WhatsApp Business om met u in contact te blijven. Indien u liever een WhatsApp bericht stuurt kunt u op de button klikken om een chat gesprek te beginnen.
WhatsApp ons!

Klantenservice

Wij zijn in de avond en weekenden ook bereikbaar voor uw vragen. Schroom niet contact met ons op te nemen.
Contacteer ons

Handleidingen

Onze documentatiebank bevat antwoorden op de meest gestelde vragen. Wij verzoeken u altijd eerst te kijken of uw vraag hier tussen staat voordat u contact met ons opneemt.
Documentatiebank