Noptotchworks is uw internetbureau uit het hart van Brabant
 • +31 (0)162 714-099
 • Haagweg 1, Unit 5/E, 4814 GA BREDA
Kom bij ons langs!

Welkom bij deze informatiepagina

Websites

Websites

Alles over uw nieuwe website

Bent u opzoek naar een professionele webontwikkelaar? Heeft u een verouderde website die niet mobielvriendelijk is? Of presteert uw website slecht op internet? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? Het team van Noptotchworks staat voor u klaar om samen met u een moderne, zakelijke en mobielvriendelijke website te bouwen. Speciaal voor de startende ondernemers bieden wij maandelijkse pakketprijzen aan. Hierdoor is het investeringsbedrag laag en krijgt u toch een zeer professionele website waar u bij de concurrenten vaak tot duizenden euro's voor betaald.

Expertise, speciaal voor u!

Heeft u al een onderneming en bent u op zoek naar een webontwikkelaar die voor u een website op maat ontwerpt en bouwt? Een webontwikkelaar die voor elk complex probleem een heldere oplossing biedt? Wij zijn blij dat u op het juiste adres aangekomen bent, net als ruim 1000 tevreden klanten die u voorgingen. Ons team van front- en back-endontwikkelaars, vormgevers en meedenkers staat voor u klaar. Bij Noptotchworks kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat. Wij houden er namelijk van om kwaliteit te leveren, u tevreden te maken én te houden. Hierdoor verwachten wij dat u onze naam doorvertelt, want dat is immers de beste reclame. Geen addertjes onder het gras, vooraf een vast maandelijks tarief, speciaal voor u samengesteld. Zo weet u altijd wat u te wachten staat en komt u niet voor verassingen te staan.
Websites
Websites

Beheer uw eigen website

Door de eenvoud van het WordPress Content Management Systeem heeft u de mogelijkheid om zelf uw website aan te passen. Teksten, afbeeldingen en overige content kunt u gemakkelijk aanpassen via de zogenaamde 'Drag-and-Drop page builder'. U krijgt in het beheerpaneel van uw website een visueel, soortgelijke pagina als de pagina die u aan de voorkant van de website ziet. Hierin kunt u snel uw sectie opzoeken en deze naar wens aanpassen op het gebied van teksten, afbeeldingen enzovoorts. Hierdoor heeft u zelf de touwtjes in handen en hoeft u dit niet constant uit te besteden (en bespaart u ook nog eens geld).

Uw voordelen opgesomd

 • Beheer uw eigen website
 • Responsive/Mobiel vriendelijke website
 • Profiteer het 1e jaar van gratis webhosting
 • Profiteer het 1e jaar van een gratis domeinnaam
 • Zeer scherpe maandelijkse tarieven
 • Unieke, moderne en professionele websites
 • Abonnementen inclusief periodiek drukwerk naar keuze
 • Compilant met de vereisten van de GDPR/AVG Privacywetgeving
 • Ongelimiteerde email accounts, bijv. info@bedrijfsnaam.nl of janbedrijfsnaam.nl
 • Extra functionaliteit zoals Live Chat, Google Analytics of Backup- en herstelplans
Websites

Waar wacht u nog op?

Klaar om te beginnen?